LEGO Technic 2021

Altijd weer leuk als er weer nieuwe sets worden aangekondigd. Hieronder de nieuwe LEGO Technic 2021 sets!

Advertentie

LEGO Technic Skid Steer Loader | 42116

LEGO Technic 2021

LEGO Technic Skid Steer Loader is de kleinste nieuwe 2 in 1 set van 2021. Door handbediening kun je de voorlader bewegen. Je kunt de set ombouwen tot een stoere wagen.

LEGO Technic Race Plane | 42117

LEGO Technic 2021

Lego Technic Race Plane kun je ombouwen naar een futuristisch vliegtuig. Hij is opgebouwd uit de mooie kleuren groen en oranje en heeft het woord Loop op beide vleugels.

LEGO Technic Off-road | 42124

LEGO Technic 2021

LEGO Technic Off-Road is een hele stoere set die is uitgerust met Control +. Dat betekent dat je deze buggy kan bedienen met je smartphone!

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.