LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Vanaf augustus verkrijgbaar, de LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37! Wat een toffe aanvulling op de diverse auto sets die er al zijn!

Advertentie

Lamborghini Sián FKP 37 | 42115

Lamborghini Sian

Alleen de doos is al de moeite waard! Naast de LEGOset bevat deze luxe doos ook een exclusief boek met bouwinstructies, afbeeldingen en diverse interviews. Elke auto heeft een uniek serienummer. Hiermee kun je online nog meer bekijken.

De Lamborghini Sian heeft een 8-versnellingsbak, een V12-motor met bewegende zuigers en 4-wiel aandrijving. Ook heeft de modelauto klassieke schaardeuren.

Afmetingen en meer

Lamborghini Sian

De schaal van het model is 1:8. De afmetingen zijn ca. 13cm hoog, 60cm lang en 25cm breed. De set bestaat uit 3.696 onderdelen. De set zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn. Kijk voor meer informatie en afbeeldingen op https://www.lego.com/campaigns/lamborghini-sian/media

 

 

 

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.