LEGO The Billion Brick Race

In 2019 komt het vervolg op The LEGO Movie uit. Dit vervolg zal het The Billion Brick race gaan heten.

Advertentie

LEGO The Billion Brick Race

 

 

Over The Billion Brick Race is nog niet heel veel bekend. Het vervolg zou eerst in mei 2017 worden uitgebracht, maar The LEGO Batman movie ging voor. Hierdoor is het vervolg op The LEGO Movie uitgesteld naar voorjaar 2019. Op dit moment wordt het oorspronkelijke script herschreven.

Hoe was het verhaal ook alweer

In The LEGO Movie slaagt tovenaar Vitruvius er niet in om de ‘Kragle’, een superwapen, uit handen te houden van Lord Business. Hij is de gemenerik van deze film. Vitruvius voorspelt dat er een speciale persoon zal zijn die de Kragle kan stoppen. Jaren later ontmoeten we Emmet, een bouwvakker. Hij vindt het onderdeel waarmee de Kragle gestopt kan worden, maar wordt gevangen genomen door Bad Cop. De handlanger van Lord Business. Wyldstyle redt Emmet en verteld dat ze allebei Master Builders zijn. Ze hebben oneindige fantasie en creativiteit, terwijl Business dit juist niet wil. Met een grote groep Master builders gaan ze de strijd aan met Business.

Het hele verhaal speelt zich af in de fantasie van Finn. Zijn vader vindt de creaties van zijn zoon veel te fantasievol, want hij volgt de handleiding niet.

 

The Billion Brick Race

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.