LEGO The Flintstones | Yabba Dabba Doo

Yabba Dabba Doo! Eindelijk is het zover, de officiële set van de Flintstones. Het huis van Fred Flintstone, met voertuig en natuurlijk Fred en Wilma Flintstone en hun beste vrienden Barney en Betty Rubble.

Advertentie

LEGO The Flintstones | 21316

 

LEGO The Flintstones buitenkant

 

 

Vorig jaar werd het Flintstones project van Andrew Clark uitgekozen door het LEGO Ideas team om daadwerkelijk te worden uitgewerkt tot officiële LEGO set. En vanmorgen is eindelijk onthuld hoe de set eruit komt te zien na dat de eigen ontwerpers van LEGO er nog naar hebben gekeken.

 

 

LEGO The Flintstones

 

 

Het huis met afneembaar dak bevat alles wat je nodig hebt in steentijd 😉 Een bank, tv en alles wat je nodig hebt om te kunnen bowlen. Ook de bekende Flintstones auto is aanwezig, en alle vier de vrienden kunnen erin zitten.

 

LEGO The Flintstones auto

 

Vanaf 20 februari is de set verkrijgbaar voor VIP-leden. Naar verwachting zal vanaf maart de set in de reguliere verkoop gaan.

 

Ga jij deze set toevoegen aan je collectie?

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.