LEGO Titanic | 10294

LEGO overtreft zichzelf met de grootste set ooit gemaakt! De LEGO Titanic,  het iconische schip, helemaal in LEGO!

Advertentie

LEGO Titanic | 10294

LEGO Titanic

Het onzinkbare schip, zo stond de Titanic bekend. Tot de bekende ijsberg in de nacht van 14 op 15 april 1912, waarbij een deel van de stuurboordzijde werd doorboord. Binnen 3 uur was het schip gezonken. LEGO maakte het schip na voorafgaan aan de fatale nacht, met de alle bekende elementen. Denk aan de vier schoorstenen, het promende-dek, de brug en het zwembad.

LEGO Titanic doorsnede LEGO Titanic doos

Ook kun je een doorsnede bekijken, met het trappenhuis, rokershuis, ketelruimte en meer. Met werkende schroeven, op te halen anker en aan te spannen lijn tussen de masten. Het schip is 44cm hoog, 16cm breed en 135cm lang en bestaat uit 9090 stenen.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.