LEGO Tower spel | Bouw je eigen LEGO toren

Er komt weer iets nieuws leuks aan van LEGO, het LEGO Tower spel. Bouw je eigen LEGO toren en laat de minifiguren wonen, werken en spelen.

Advertentie

LEGO Tower spel

Samen met NimbeBit heeft LEGO gebouwd aan het spel. In dit spel kun je je eigen LEGO toren bouwen en verder uitbreiden. Je kunt diverse appartementen bouwen voor al je minifguren, om in te wonen, te werken en te spelen. Je kunt de torens van vrienden bezoeken om ze te helpen bouwen. Door het spel vaker te spelen kun je diverse unieke steentjes verzamelen en verborgen minifiguren ontdekken.

 

 

LEGO Ideas wedstrijd

Vandaag is er een wedstrijd gestart bij LEGO Ideas. De bouwuitdaging is deze keer het bouwen van een verdieping voor het LEGO Tower spel. En als 1 van de zes winnaars bent vindt je jouw verdieping komende zomer terug in het spel! Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen. Kijk voor de voorwaarden en de prijzen snel op ideas.lego.com.

 

LEGO Tower spel winnaar

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.