LEGO Valentijn | Romantische valentijnsdag picknick

Vandaag is het 1 februari en dat betekent dat het alweer bijna valentijnsdag is. En daar hoort een lief cadeautje bij voor al je geliefden. De komende twee weken zullen we over verschillende leuke LEGO valentijn sets bloggen. Vandaag beginnen we met de romantische picknick

14 februari | LEGO Valentijn

LEGO valentijn

 

Op een hartsvormig grasveld geniet twee LEGO minifiguren van lekkere broodjes, cakejes en een drankje. De boom vol bloesem geeft schaduw op deze warme dag. Bij de set zit een picknick kleed, een boeket bloemen, divers eten en drinken, oftwel alles wat je nodig hebt voor een romantische picknick.

Koop bij bol.com

 

Verdien €10 korting bij bol.com

Bol.com heeft nu een speciale actie, waarbij je €10 korting kunt verdienen op LEGO. Dit gaat heel simpel, namelijk door het kijken van een paar korte filmpjes. Op basis van de leeftijd van je kind krijg je een aantal filmpjes te zien. Voor het kijken van een filmpje verdien je een sticker. En bij voldoende stickers krijg je €10 korting op LEGO naar keuze!

Advertentie

 

 

Deze post over LEGO valentijn bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Volg Veel Bouwplezier ook op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.