LEGO veiligheidsinstructies voor in het vliegtuig

Wat een originele manier voor de veiligheidsinstructies in het vliegtuig! De vliegtuigmaatschappij Turkisch Airlines heeft in samenwerking met Warner Bros. en LEGO originele LEGO veiligheidsinstructies gemaakt.

Advertentie

LEGO veiligheidsinstructies

Over het algemeen letten weinig mensen op tijdens de verplichte veiligheidsinstructies. Vandaar de samenwerking, waardoor een ontzettend origineel en vermakelijke video is ontstaan. In de hoofdrol de cast van The LEGO Movie, The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie. Emmet, Wyldstyle, Batman, Princess Unikitty, Benny, Metalbeard, Superman, Wonder Woman, Green Lantarn, The Flash, Robin, The Joker, Lloyd Garmadon en Lord Garmadon spelen allemaal een rol.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.