LEGO winkel Nederland | Amsterdam en Utrecht

Eind van dit jaar worden er twee officiële LEGO winkels geopend in Nederland. Deze winkels zullen in Amsterdam en Utrecht komen!

Advertentie

LEGO winkel Nederland

Er waren in Nederland al een aantal franchise-winkels, maar geen officiële LEGO winkels. In totaal zijn er zo’n 130 winkels van LEGO. Deze zijn verspreid over de hele wereld. De dichtsbijzijnde zijn in Wijnegem en Oberhausen.

Beide winkels die geopend worden in Amsterdam en Utrecht zullen volop activiteiten gaan organiseren en ook is er de mogelijkheid om je eigen LEGO minifiguur samen te stellen. Natuurlijk zullen ook diverse sets van LEGO verkocht worden. Op dit moment is nog niet bekend op welke adressen de winkels te vinden zullen zijn.

 

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Meer informatie over LEGO winkel Nederland volgt. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.