LEGO winkel Utrecht | Officiële opening

Al ruim voor openingstijd zaten de eerste mensen klaar voor deur. Vanaf 10 oktober was de winkel al geopend, maar vandaag was het dan eindelijk zover, de officiële opening van de LEGO winkel Utrecht! Wij waren erbij!

Advertentie

LEGO winkel Utrecht

LEGO winkel Utrecht

Aan wethouder Klaas Verschuure de eer om de winkel officieel te openen. Na een kort woord van de wethouder knipte hij samen met een aantal kinderen het lint door en was de winkel officieel geopend!

Opening LEGO winkel

Gezien de drukte werden er maar een beperkt aantal mensen in de winkel gelaten.

Opening LEGO winkel

Jong en oud sprokkelde snel hun favoriete sets bij elkaar. Bij het besteden van €125 krijg je een exclusieve set die alleen te verkrijgen is bij de opening van een winkel. Ook krijg je tot 10 november een uniek ‘I <3 LEGO Store Utrecht’ steentje.

Er is volop keuze in de winkel. Naast heel veel (exclusieve) sets kun je ook je eigen minifiguur samenstellen, allerlei leuke LEGO accessoires aanschaffen en is er voor de kleintjes een DUPLO bouwhoek.

Zelf een kijkje nemen

LEGO winkel Utrecht

De winkel is elke dag geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag gaat de winkel om 10.00 uur open en sluit de deuren om 20.00 uur. Op zondag en maandag opent de winkel om 12.00 uur en sluit respectievelijk om 18.00 uur en om 20.00 uur. Je vindt de winkel in winkelcentrum Hoog Catherijne, Hoog Catharijnepassage 7 in Utrecht. Voor meer informatie en de op dit moment lopende acties kun je kijken op lego.com.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.