LEGO Winkel Utrecht

Al eerder schreven we erover en nu is het dan bijna zover, de opening van LEGO winkel Utrecht!

Advertentie

LEGO Winkel Utrecht bijna open!

Op donderdag 10 oktober opent de LEGO Winkel Utrecht zijn deuren voor het eerst. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne. De winkel verkoopt exclusieve producten en heeft een grote selectie van de nieuwste sets! Ook zijn er diverse activiteiten en unieke evenementen.

Grote opening!

LEGO Winkel Utrecht

Tussen donderdag 7 en zondag 10 november is er een speciale opening. Zo krijgen de eerste klanten unieke LEGO cadeautjes. Bij besteding van 125 euro krijg je een unieke LEGO store set, welke alleen te verkijgen is bij winkel openingen. Wordt je lid van het VIP programma krijg je een sleutelhanger en alle klanten krijgen, zolang de voorraad strekt, een limited edition steentje met daarop ‘I LOVE LEGO STORE UTRECHT’.

Naast de cadeautjes is de LEGO Hidden Side Haunted Schoolbus aanwezig voor een spannende spooktocht. Na afloop hiervan krijgen alle deelnemers een certificaat en spookmasker. Ook kun je deelnemen aan  Build to Give. Hierbij kun je een kerstdecoratie bouwen van LEGO. Voor elke creatie doneert LEGO een LEGO set aan een arm gezin.

Om de opening van de winkel te vieren, organiseert de LEGO Groep tussen donderdag 7 en zondag 10 november een speciale grand opening. In die periode neemt LEGO Hoog Catharijne over en is de LEGO Hidden Side Haunted Schoolbus in Utrecht aanwezig voor een spannende spookjacht, waarna deelnemers een certificaat en spookmasker in ontvangst mogen nemen.Daarnaast is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan ‘Build to Give’, waarbij deelnemers met LEGO stenen kerstdecoratie kunnen bouwen. Voor elke creatie doneert LEGO een LEGO set aan een arm gezin.

LEGO Winkel Utrecht

Waar vind ik de LEGO winkel Utrecht?

De LEGO winkel in Utrecht opent op donderdag 10 oktober 2019, om 10.00 uur. De winkel is te vinden in

Winkelcentrum Hoog Catharijne
Hoog Catharijnepassage 7
3511 WP Utrecht

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.