LEGO Winnie de Poeh | LEGO Ideas

Winnie de Poeh, Teigetje, Iejoor, Knorretje en Konijn, wie kent ze niet? Dit is de nieuwste set van LEGO Ideas; Winnie de Poeh!

Advertentie

LEGO Winnie de Poeh | 21326

Winnie de Poeh

De set bestaat uit het boomhuis van Winnie de Poeh, met alle bekende details. Natuurlijk zijn er honingpotten en bijen terug te vinden. Aan de achterzijde van de boom vindt je het huisje van Poeh beer, wat je open kan maken om de binnenkant te bekijken. Daar vindt je de stoel en het bed van Winnie de Poeh, waar hij kan uitrusten van alle avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes.

Winnie de Poeh

De LEGO Winnie de Poeh set is opgebouwd uit 1265 onderdelen en komt uit op 1 april.

Winnie de Poeh

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.