Hét evenement van Nederland | LEGO World 2017

Het LEGO evenement van Nederland komt er weer aan! Van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober wordt de jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een waar LEGO paradijs. LEGO World 2017!

Advertentie

 

 

 

 

LEGO World 2017: het allerleukste uitje in de herfstvakantie

Dit jaar is het alweer de 14e keer dat LEGO World word georganiseerd en ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. Je kunt er uren bouwen, er zijn talloze kraampjes met LEGO sets van LEGO City, LEGO Friends, LEGO Ninjago en LEGO Star Wars. Je kunt zelf losse LEGO scheppen en natuurlijk is er van alles te zien en te beleven. Zo zijn er levensgrote bouwwerken, worden er filmpjes vertoond en vinden er ook allerlei activiteiten plaats.

 

LEGO World 2017 veel bouwplezier

 

Veel Bouwplezier! gaat ook

Net als vorig jaar, gaat Veel Bouwplezier! ook nu weer naar LEGO World. Op woensdag 18 oktober gaan we een kijkje nemen. Uiteraard zal er dan ook een verslag op onze website verschijnen. Hou daarvoor onze website en Facebook-pagina in de gaten.

 

Hieronder zie je een aantal foto’s van prachtige LEGO creaties van LEGO World 2016.

 

LEGO World 2016 veel bouwplezier

 

LEGO World 2016 veel bouwplezier

LEGO World 2016 veel bouwplezier

 

 

Kaartjes kopen

Via de website van LEGO World kun je vooraf online tickets kopen. Je betaald dan € 19,50 per ticket. Tickets aan de kassa kosten € 25,- en dan heb je de kans dat je er niet meer in kunt, omdat er een beperkt aantal mensen binnen mogen.

 

Veel Bouwplezier wenst je veel plezier bij LEGO World 2017!

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.