LEGOfreaks Leerdam 2019

Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart is er een groot LEGOfreaks feest in Leerdam. De LEGOfreaks laten dan graag hun diorama van het thema ‘net als in de film’ zien. En natuurlijk is er nog veel meer leuks te zien en te doen!

Advertentie

LEGOfreaks Leerdam

De LEGOfreaks maken er elk jaar met elkaar een feestje van tijdens de jaarlijkse Verzamelbeurs Leerdam. Ieder jaar willen ze een groter, mooier en gedetailleerdere diorama laten zien. Dit jaar binnen het thema ‘net als in de film’. Daarnaast is er veel technisch LEGO, kun je voertuigen zelf laten rijden, is er een bouwhoek voor kinderen vanaf 6 jaar en een DUPLO hoek voor de kleintjes. Ook wordt er vintage LEGO verkocht.

LEGO freaks LeerdamLEGO freaks Leerdam poster

Meer informatie

LEGOfreaks Leerdam is op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart 2019 in de het Gebouw Maranatha aan de J.A. Burgersstraat 1 in Leerdam. De toegang tot dit evenement is gratis. Kijk voor meer informatie op www.legofreaksleerdam.nl.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.