LegoHALL | een nieuw LEGO evenement

In de Hall in Woerden is dit jaar een nieuwe LEGO evenement, namelijk LegoHALL. Op donderdag 26 en vrijdag 27 juli kun je hier gratis naartoe!

Advertentie

LegoHALL

Bij LegoHALL kun je naar hartelust bouwen in een van de zalen. Er ligt een grote berg LEGO waarmee de kinderen lekker zelf kunnen bouwen. Begeleiding is aanwezig. Ook is er een expositie met LEGO bouwwerken.

LegoHALL

Bouwen, winnen en genieten

Met het bouwwerk dat je maakt kun je 1 van de 3 LEGO bouwsets winnen, dat is natuurlijk altijd leuk! Naast het bouwen en de expositie kun je lekker op het terras genieten van koffie of thee met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Er zijn nieuwe en tweedehands LEGO sets te koop voor het goede deel. ‘Build Someone’s Future’. De stichting Build Someone’s Future ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie.

Meer informatie

LegoHALL vind je in de Hall in Woerden aan de Korenmolenlaan 4. Toegang is gratis. Meer informatie vind je op dehall.nl/legohal

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.