LEGOWorld 2018 | LEGO Techic Bugatti Chiron is erbij!

De geruchten gingen al wat langer, maar het is nu definitief! De LEGO Technic Bugatti Chiron is live te bewonderen tijdens LEGOWorld 2018!

Advertentie

LEGO auto op ware grootte

LEGO Bugatti Chiron

De LEGO Technic Bugatti Chiron is een auto op ware grootte, volledig gemaakt van LEGO stenen. Al eerder schreven we over deze toffe auto. Wat ontzettend gaaf dat deze nu live te zien zal zijn tijdens LEGOWorld!

LEGOWorld 2018

LEGOWorld 2018

Deze herfstvakantie is het weer zover, LEGOWorld 2018! Van donderdag 18 tot en met woensdag 24 oktober is het grootste LEGO spektakel in de Jaarbeurs Utrecht. 35.000m2 vol LEGO! Kaarten zijn in de voorverkoop €19,50 en aan de kassa €25. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.