London Bus | LEGO Creator Expert 10258

Een van de meest herkenbare iconen van Londen is de basis van de nieuwe set van LEGO Creator Expert, de dubbeldekker! Deze set bestaat uit 1.686 onderdelen en is direct herkenbaar aan zijn heldere rode kleur.

Advertentie

 

 

Koop bij bol.com

 

LEGO creator expert 10258 London Bus

Aan boord van de bus

De set bevat een aantal unieke kenmerken, zoals de speciaal uitgevoerde velgen op de wielen, de grote panorama voorruit, de open achterzijde met instapplatform en de halve wenteltrap die leidt naar het open bovendek van de bus. De bovenzijde van de dubbeldekker is afneembaar, waardoor je gemakkelijk bij het gedetailleerde interieur van de bus kunt. Hier vind je onder andere een vergeten paraplu, een krant, blikje drinken en achtergelaten kauwgom. De posters aan de zijkant van de bus kun je omdraaien, zo kun je zelf kiezen of je gaat voor de sfeer van de jaren ’50 of voor het moderne Londen.

LEGO creator expert 10258 London Bus binnenzijde

Waar te koop?

De set is ca. 18 cm hoog, 34 cm lang en 13 cm breed.

 

Koop bij bol.com

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.