Nieuwe LEGO Star Wars sets 2018

Met de nieuwe LEGO Star Wars film die momenteel in de bioscoop draait konden nieuwe Star Wars set niet uitblijven. Ze waren aangekondigd voor begin volgend jaar maar zijn nu al te koop. Wij zetten de LEGO Star Wars sets 2018 op een rijtje.

Advertentie

Millennium Falcon microfighter | 75193

De Millennium Falcon microfighter is de miniatuur versie van de grote Millenium Falcon. Samen met Chewbacca kun je in het klein een gevecht naspelen en het opnemen tegen de First Order.

Star Wars Veel Bouwplezier

First Order TIE Fighter microfighter | 75194

 First Order TIE Fighter microfighter is een supersnel gevechtsschip. Inclusief First Order TIE Piloot met pistool
 Star Wars Veel Bouwplezier

Ski Speeder vs. First Order Walker microfighters | 75195

 Bij de Ski Speeder vs. First Order Walker microfighters zitten een Resistance Speeder Piloot en de First Order Walker Driver. Zo kun je het gevecht aangaan, met extra noppenschieter voor extra spanning.
 Star Wars Veel Bouwplezier

A-wing vs. TIE Silencer microfighters | 75196

A-wing vs. TIE Silencer microfighters zijn tof voor een microgevecht. Met mini-onderhoudsstation om je schepen klaar voor de strijd te houden.

Star Wars Veel Bouwplezier

First Order specialisten Battle Pack | 75197

De First Order specialisten Battle Pack bevat versterking voor je leger. Met First Order Gunner, sterke Storm Troopers en laserbijlen kanon.

Star Wars Veel Bouwplezier

Tatooine Battle Pack | 75198

De Tatooine Battle Pack bevat alles wat je nodig hebt om droids te repareren op Tatooine.

Star Wars Veel Bouwplezier

Gevechtsspeeder van General Grievous | 75199

 De gevechtsspeeder van General Grievous is klaar voor een snelle missie tegen Mace Windu.
 Star Wars Veel Bouwplezier

Ahch-To Island training | 75200

Ahch-To Island training is het eiland waar Rey traint met haar lichtzwaarden. Leer alles van Luke over de Jedi.

Star Wars Veel Bouwplezier

Verdediging van Crait | 75202

De verdediging van Crait is de basis waarvandaan je in de commando toren de vijand kan zien naderen. Dameron Poe staat klaar voor actie en een volgende missie!

Star Wars Veel Bouwplezier

Boba Fett | 75533

Boba Fett is de wereldberoemde premiejager uit de Star Wars films. Breng de actiefiguur in een gevechtspositie en kom in actie.

Star Wars Veel Bouwplezier

 

Darth Vader | 75534

Natuurlijk kan ook Darth Vader niet ontbreken in deze lijst. Heers over het heelal met de slechterik van de films. Je kunt zijn helm verwijderen om het gehavende gezicht te bekijken.

Star Wars Veel Bouwplezier

 

 

 

Deze post over de nieuwste Star Wars sets 2018 affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.