Ominc Bastion | LEGO Overwatch

Overwatch is een multiplayer first-person shooter en heeft vele fans. In samenwerking met Blizzard Entertainment, de ontwikkelaar van het spel, heeft LEGO nu de eerste LEGO Overwatch set aangekondigd. Het gaat om de Ominc Bastion.

Advertentie

Ominc Bastion | 75987

LEGO Overwatch

Deze exclusieve set is gehuld in de oranje huid van Omnic Crisis en ook zijn vogel Ganymede is erbij. De figuur kan zijn armen bewegen, heeft een klein machinepistool in de zijn arm en kan zwaaien vanuit zijn middel. De set is exclusief voor Blizzard Entertainment gemaakt en in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar.

LEGO Overwatch

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.