Queer Eye | LEGO Creator Expert

Na het succes van The Big Bang Theory en Friends is er nu een nieuwe set van een televisie serie, namelijk Queer Eye.

Advertentie

Queer Eye

Queer Eye

Queer Eye is een Amerikaanse reality-tvshow, te zien op Netflix. Het gaat over Antoni, Tan, Karamo, Bobby en Jonathan, beter bekend als de Fab Five. Elke week staat één personage centraal, die wordt geholpen door de Fab Five om hun levensstijl te verbeteren en meer voldoening te bereiken.

Queer Eye

 

Het orginele loft in Atlanta is tot in de details nagemaakt in LEGO. Diverse kenmerken verwijzen naar de speciale talenten, namelijk eten en wijn, mode, cultuur, ontwerp en verzorging. Naast de vijf minifiguren zijn ook er ook twee extra minifiguren aanwezig voor een make-over.

Queer Eye

De set is samengesteld in nauwe samenwerking tussen de Fab Five en de LEGO ontwerpers. In de instructies krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het ontwerpproces.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.