Qurkies | Toffe aanvulling voor je DUPLO stenen

Soms kom je iets tegen dat je graag wilt delen. Dat hebben wij met Qurkies! Dit zijn blokken die passen op LEGO DUPLO, maar niet zijn gemaakt van plastic. Ze zijn van kurk en daardoor flexibel, sterk en duurzaam.

Advertentie

 

Qurkies

 

Crowdfunding actie

Ruud van den Heijkant bedacht de Qurkies. Hij is bezig met een crowdfunding actie om ze te kunnen gaan produceren. Deze loopt nog tot maandag 19 februari 2018. Je vindt het project op Kickstarter, er zijn diverse mogelijkheden om Qurkies te steunen.

 

Qurkies

Qurkies, gemaakt van kurk! Flexibel, sterk en duurzaam

 

Zes redenen waarom Qurkies zo tof zijn

  • Gemaakt van kurk, een natuurlijk materiaal
  • Ze passen op LEGO DUPLO
  • Ze drijven en zijn waterbestendig, super voor in bad
  • Je kunt ze zelf inkleuren
  • Het doet geen pijn als je op een Qurkie gaat staan
  • Ze zijn stil, het maakt geen herrie als je in een bak met Qurkies zoekt. Probeer dat maar eens met DUPLO 😉

 

 

Deze wil ik hebben!

Wil je ook deze leuke bouwblokken? Steun dan de crowdfunding actie via Kickstarter! Als het doel wordt behaald zullen de Qurkies in mei 2018 geproduceerd worden. Dit gebeurt bij een lokale Portugese kurkhandel. Wat ook leuk is om te weten is dat er gebruik wordt gemaakt van restmateriaal van kurken voor bijvoorbeeld wijnflessen. Dat is een win-win situatie voor het milieu!

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.