Raad het aantal steentjes en win mooie prijzen!

Op 21 en 22 april 2018 is de Bricks 4 Alpe d’Huzes. Tijdens deze LEGO beurs voor het goede doel kun je mooie prijzen winnen!

Advertentie

Bricks 4 Alpe d’HuZes: Een LEGO beurs voor het goede doel

ricks 4 Alpe d’HuZes is een LEGO beurs voor het goede doel. Je vindt hier LEGO in alle vormen en maten. Je kunt op deze beurs terecht voor nieuwe sets, maar ook voor die ‘oude’ set uit jouw jeugd, of voor de onderdelen die je mist om iets nieuws te maken.

De volledige opbrengst van deze beurs komt ten goede aan het onderzoek naar kanker

Veel standhouders zijn bekenden in de LEGO-wereld en kunnen je advies geven en aan de meest uiteenlopende onderdelen helpen. Voor de kinderen is er ook een grote speelhoek.

Raad het aantal steentjes en win!

Bricks 4 Alpe d'Huzes

In de bakfiets op de foto hierboven zitten heel veel steentjes. Raad hoeveel er in de bakfiets zitten en win! Mail je antwoord naar info@bricks4alpedhuzes.nl. Meedoen is gratis en je kunt diverse mooie prijzen winnen! Tijdens de uitreiking van de prijzen moet je wel aanwezig zijn op de beurs.

Meer informatie

De Bricks 4 Alpe d’HuZes beurs wordt gehouden op 21 en 22 april 2018. Beide dagen staan de deuren van 10:00 tot 17:00 uur voor je open. De toegangsprijs is € 6,– per persoon. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis, kinderen tot 12 jaar betalen €3. De locatie is: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HOUTEN.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.