Review Bouwblokjes 2018 in Hardenberg

Om goed het jaar uit te knallen de laatste LEGObeurs van het jaar 2018 op 29 & 30 december! Bouwblokjes 2018 in Hardenberg.

Bouwblokjes 2018

 

Bouwblokjes 2018 Star Wars

 

We werden warm ontvangen door de organisatie van de beurs. Deze beurs stond in het teken van de winter, zo hadden ze een leuke ijsbaan geregeld. Er waren 2 hallen: 1 hal was voor de horeca en de ijsbaan en super toffe dinosaurussen. In de andere hal was er veel te zien van eigen creaties. Zo was er ook een zeer bijzonder setje te zien. Helaas mocht hier geen foto van worden gemaakt, anders hadden we hem zeker met jullie willen delen. Er was ook een leuke bouwhoek voor de kinderen, waar ze leuke prijzen mee konden winnen.

Van losse steentjes tot de nieuwste sets

 

Bouwblokjes 2018 Stands

 

Ook kon je hier prima slagen voor losse onderdeeltjes om toch nog voor het nieuwe jaar de laatste stukjes te vinden en zo het nieuwe jaar goed te beginnen. Het liep uiteen van gesorteerde nieuwe LEGO tot losse LEGO waar jijzelf kon laten gaan in een berg met LEGO. Er waren uiteraard ook nieuwe dozen te koop en van de nieuwste series, dus de mogelijkheid was er om 1 van de eerste het nieuwste setje aan jouw collectie toe te kunnen voegen.

Bouwblokjes 2018 trein

 

Het was een leuke afsluiter van het oude jaar, een gezellige en sfeervolle beurs!

Advertentie

 

Dit artikel is geschreven door onze gastschrijvers Jacqueline en Liduina. Bedankt dames! Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.