Review Bricks 4 Alpe d’HuZes 2019

Dit weekend is de Beursfabriek in Nieuwegein de locatie voor al je LEGO. Ook Veel Bouwplezier! was van de partij en we delen graag met jullie wat er allemaal te beleven valt op deze LEGO beurs voor het goede doel. Lees onze review van Bricks 4 Alpe d’Huzes inclusief foto’s.

Advertentie

Volop LEGO in de Beursfabriek

bricks 4 alpe d'huzes

 

Er zijn vele verschillende stands met MOC’s, waaronder diverse treinen, landschappen en trucks. Ook wordt er LEGO verkocht, zowel oude als nieuwe sets, maar ook de mogelijkheid om losse LEGO steentjes en onderdelen te kopen is er volop.

 

bricks 4 alpe d'huzes

 

Er is een springskussen voor de kinderen en er wordt een bouwwedstrijd georganiseerd.

 

bricks 4 alpe d'huzes

bricks 4 alpe d'huzes

 

De beurs is ruim opgezet, er is voldoende ruimte om rustig alle stands te bekijken zonder elkaar in de weg te lopen. Er is de mogelijk om wat te drinken en te eten en je kunt gratis parkeren rondom het gebouw.

LEGO beurs voor het goede doel

bricks 4 alpe d'huzes

 

Het mooie aan deze beurs is dat de opbrengst van de tickets en diverse activiteiten naar de stichting Bricks 4 Alpe ‘d Huzes gaat, die het onderzoek naar kanker ondersteunen. Er is de mogelijkheid om mee een steentje bij de dragen aan de berg door een wandelaar of fietser te kopen en op de berg te plaatsen.

 

bricks 4 alpe d'huzes

bricks 4 alpe d'huzes

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Bedankt voor het lezen van de review Bricks 4 Alpe d’Huzes. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.