Review LEGO 21047 Las Vegas

Veel Bouwplezier! kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer de review LEGO 21047 Las Vegas van LEGO Architecture. Deze set hebben we gekregen om te bouwen van BRICKshop uit Gorinchem.

 

 

 

Review LEGO 21047 Las Vegas

Review LEGO 21047 Las Vegas

 

 

De bekendste bezienswaardigheden van de Las Vegas Strip zijn verwerkt in deze set. Het Bellagio Hotel, het Luxor Hotel, het Encore Hotel, de Stratosphere Tower en de Fremont Street Experience hebben een plekje gekregen in deze versie uit de LEGO Architecture Skyline collectie.

Advertentie

Review LEGO LB Slope

Review LEGO W RoundedPlate

Review LEGO Tan Plate-Tile

Vooral het Bellagio Hotel springt er wat ons betreft uit, waarbij nieuwe LEGO-stenen gebruikt zijn zoals de Bright Light Blue Slope 45 1×1 Double, de White Plate, Modified 1×2 Rounded With 2 Open Studs en de Tan Tile, Modified 2×2 with Studs on Edge.

Verder zijn er mooie technieken gebruikt om de juiste schuinte en vormen van de gebouwen goed te plaatsen.

 

 

Review LEGO 21047 Las Vegas

 

‘LEGO Las Vegas: Mooie details en toffe nieuwe LEGO-stenen om mee te bouwen’

 

 

Review LEGO 21047 Las Vegas

 

 

LEGO: “De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die in huis of op kantoor kunnen worden tentoongesteld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Deze souvenirsets hebben een natuurgetrouw kleurenschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.”

 

 

 

Review LEGO 21047 Las Vegas

 

 

 

Deze LEGO Architecture Skyline set van Las Vegas is echt leuk om te bouwen en om bij alle andere skylines te zetten. Je hebt hem binnen een uur opgebouwd, met allerlei nieuwe elementen en mooie technieken. Wij worden er weer vrolijk van! Deze set is ons aangeboden door BRICKshop.

 

Veelbouwplezier werkt samen met BRICKshop

 

 

8.5

Detail

8.0/10

Kleurgebruik

8.5/10

Techniek

8.5/10

Gebruikte stenen

9.0/10
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.