Review LEGO Brickheadz 40274 Kerstman en Kerstvrouw

Veel Bouwplezier! kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer de review LEGO Brickheadz 40274 Kerstman en Kerstvrouw. Deze set hebben we gekregen om te bouwen van BRICKshop uit Gorinchem.

Advertentie

 

Review LEGO Brickheadz 40274 Kerstman en Kerstvrouw

 

Review LEGO Brickheadz 40274 Kerstman en Kerstvrouw

 

Wij hebben weer een hele leuke set gekregen om te bouwen en te bekijken.
De LEGO Kerstman en Kerstvrouw zijn erg leuk en hebben schattige details, waarbij er natuurlijk de nieuwste LEGO elementen zijn gebruikt.

 

We beginnen met het bouwen van de LEGO Mrs. Claus

De LEGO Kerstvrouw bouwen we weer volgens de bekende manier op. Haar schort heeft een schattig bloemetje patroon aan de voorzijde en aan de achterzijde een mooie strik. Verder heeft ze een echte lieve-oma-uitstraling. Haar grijze haren zijn ook leuk om te maken, met de nieuwe kleine 1/4 ronde elementen. En, niet onbelangrijk, ze heeft lekkere koekjes gebakken, die je als laatste in haar hand mag klikken.

 

Review LEGO Brickheadz 40274 Kerstvrouw

Daarna maken we de ondergrond, die wat uitgebreider is dan normaal. Op de ondergrond maak je een leuke tafel met een beker (chocolademelk natuurlijk 😉 Ook maak je nog wat andere kerst-decoratie en is er op de bodemplaat naast het logo, een kalender te zien.

 

Review LEGO Brickheadz 40274

 

De LEGO Kerstman met kado’s en een boom

De Kerstman is ook leuk om te maken. Zijn gouden gesp is gelijk een mooi detail om te zien. Bij zijn gezicht bouw je een leuke baard die zelfs een beetje op de baard van onze eigen LEGO Sinterklaas lijkt.
De muts van LEGO Mr. Claus had wel wat meer detail kunnen hebben, al lijkt hij wel goed op wat de ‘echte’ zou kunnen zijn.

 

Review LEGO Brickheadz 40274 Kerstman

Leuke extra’s zijn de boom die op de ondergrond komt te staan. Met een speciale techniek maak je een mooi formaat die goed past bij de schaal van de LEGO Brickheadz. Uiteraard horen er ook LEGO kado’s bij, want een Kerstman zonder kado’s is geen echte!

 

Review LEGO Brickheadz 40274

 

 

 

 

Deze LEGO Brickheadz set van de Kerstman en Kerstvrouw is echt leuk om te bouwen en om bij alle andere Brickheadz te zetten. Je hebt ze ongeveer in een uurtje opgebouwd, met allerlei nieuwe elementen en mooie technieken. Wij worden er weer vrolijk van! Deze set is ons aangeboden door BRICKshop.

 

Veelbouwplezier werkt samen met BRICKshop

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.