Review LEGO World 2018 | Het leukste uitje van de herfstvakantie!

Vandaag was de opening van LEGO World 2018 en Veel Bouwplezier was erbij! Als een van de eersten mochten wij rondlopen in de Jaarbeurshallen vol met LEGO. Graag delen we met jullie onze review LEGO World 2018, zodat je nog meer zin in hebt om naar Utrecht af te reizen.

Advertentie

 

 

Review LEGO World 2018

 

Review LEGO World 2018 - vbp

 

 

Het leukste uitje is voor jong en oud

Het is gewoon zo, LEGO World is leuk voor jong en oud. Er is volop LEGO soft en DUPLO voor de kleinsten, en vele plekken met LEGO voor de wat oudere kinderen. Lekker springen op de springkussens, je kunt kleuren, meerijden met het treintje, er zijn diverse wedstrijden. Er is zoveel te doen en te beleven. Ook zijn er voldoende toiletten, zitzakken en bankjes, eetgelegenheden, kortom, een hele dag plezier voor jong en oud!

 

Review LEGO World 2018 - vbp

Vóór het spelen met de groene DUPLO blokken

Review LEGO World 2018 - vbp

Tijdens het spelen met de groene DUPLO blokken

 

Review LEGO World 2018 - mindstorms

Bedenken en bouwen met Mindstorms van LEGO

 

Bouwen en inspiratie opdoen

Door de diverse hallen heen zijn plekken gecreëerd waar je kunt bouwen met LEGO of DUPLO. Zo kun je meebouwen aan de langste treinbaan, Nederland volbouwen of je steentje bijdragen aan een hele lange muur. Of je stapt in de vijver vol blauwe LEGO, laat je kinderen hun energie eruit springen op het springkussen, terwijl je het jezelf op een zitzak gemakkelijk maakt. In de LEGO-fan hoek is volop inspiratie op te doen bij de vele verschillende grote en kleine bouwwerken, treinbanen, trucks en pretparken. Door de hallen heen staan ook diverse figuren op ware grote, zoals onze koning en koningin, Edwin van de Sar en nog veel meer.

 

Review LEGO World 2018 - master wu

Master Wu is klaar voor 7 dagen LEGO World in Nederland!

 

 

Review LEGO World 2018 - kleuren

Lekker kleuren bij het Arctic thema van LEGO City

 

Gratis LEGO

Uiteraard is er LEGO te koop, in de aanwezige Intertoys winkel en in een verkoop hoek waar je een zakje vol kunt scheppen en betalen per gram. Maar je krijgt ook LEGO, en dat is natuurlijk het allerleukste 😉 Bij Intertoys kun je voor €20 aan LEGO City kopen en dan krijg je gratis wegenplaten en een LEGO Friends pod! Als je de gekochte LEGO daarna bij het pick-up point brengt en later weer ophaalt, krijg je een polybag met LEGO.

Ook dit jaar kun je weer een gratis minifiguur met uniek LEGO World 2018 shirt maken! En een blokje laten graveren met je naam kan ook. Deze twee hoeken zitten vrij achteraan in de hal, dus als je vroeg bent kun je het beste daar gelijk beginnen, voordat de rij heel lang wordt. Dit onderdeel is ook beter georganiseerd dan vorig jaar, met duidelijkere rijen.

En vergeet bij het weggaan niet om je goodie-bag met daarin nog meer LEGO op te halen!

 

Review LEGO World 2018 - vbp08

Voor de openingstijden van het Heartlake zwembad van LEGO Friends

Review LEGO World 2018 - vbp08

Lekker zwemmen in het Heartlake zwembad van LEGO Friends

 

 

Dé eyecatcher van LEGO World 2018: de Bugatti Chiron van LEGO

 

Review LEGO World 2018 - bugatti chiron

Yes, ook de Bugatti Chiron is van de partij tijdens LEGO World

Conclusie

LEGO World is zeker het bedrag van het kaartje waard. Je kunt werkelijk de hele dag rondlopen en bouwen. Er is volop te doen voor kinderen en ook aan de volwassenen is gedacht. De zitzakken die overal liggen zijn ideaal, er is volop ruimte overal en heel veel LEGO. Voor ouders die met hun kinderen komen is er de mogelijkheid tot het ophalen van een polsbandje waarop je een mobiel nummer kunt schrijven en er zijn drie verschillende ‘kindje kwijt’ locaties. Mocht de constante aanwezigheid van geluid en geroezemoes je even teveel worden kun je je zelfs terug trekken in een stilteruimte.

 

Kortom, LEGO World 2018 is echt het leukste uitje van de herfstvakantie!

 

Review LEGO World 2018 - vbp08

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.