San Diego Comic Con 2019 | LEGO modellen

Komende donderdag begint de San Diego Comic Con 2019. Een waar spektakel over stripboeken, films, televisieseries, videospellen, speelgoed, anime en meer. Er zijn workshops, previews, interviews, tentoonstellingen en panels met bekende sprekers.

Advertentie

San Diego Comic Con 2019

San Diego Comic Con 2019San Diego Comic Con 2019

Natuurlijk is ook LEGO aanwezig op de Comic Con. En dit jaar met diverse levensgrote LEGO modellen, waarvan er al een tweetal bekend zijn gemaakt. Iron Man in het Mark LXXXV-pak, met de Infinity Stones. Iron Man is gemaakt van 35.119 stenen en het duurde ruim 200 uur om deze te ontwerpen en te bouwen. Daarnaast is er een Red Sith uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Deze is ontwerpen en gebouwd in ruim 250 uur en bestaat uit 34.307 blokjes.

 

De San Diego Comic Con 2019 is van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli. Iron Man en de Red Sith staan bij de LEGO stand op nummer 2829. Natuurlijk is hier nog veel meer moois te zien!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.