Speelgoed van het jaar 2019 | Nominatie

De nominaties voor speelgoed van het jaar 2019 zijn bekend! In verschillende categorieën wordt genomineerd en jij kan je stem uitbrengen!

Advertentie

Speelgoed van het jaar 2019

Speelgoed van het Jaar 2019

In zeven verschillende categorieen worden diverse soorten speelgoed genomineerd. In de categorie 8 & 9 jaar is dit jaar de set LEGO Hidden Site – De Newbury School. Het leuke van deze set is de combinatie met een app. Kinderen kunnen hun telefoon bij de LEGO set houden en dan in interactie gaan met verschillende elementen. Ook kunnen ze spoken tevoorschijn halen via behekste plaatsen.

Speelgoed van het Jaar 2019

Wil je het volledige juryrapport lezen of je stem uitbrengen? Dat kan via de website van Speelgoed van het Jaar.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.