Speelgoed van het jaar 2020 – genomineerde LEGO

Ook dit jaar is er weer de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Ook een aantal LEGO sets zijn genomineerd, bekijk ze snel.

Advertentie

Speelgoed van het jaar 2020

In de categorie ‘6 en 7 jaar’ is de set LEGO Super Mario Avonturen met Mario startset. De mening van jury over deze set Dit moet je gewoon hebben. De perfecte match van LEGO met Nintendo! 

In de categorie ‘8 en 9 jaar’ is een plaatsje voor LEGO Dots BFF armbandenset. Hier in huis ook zeer populair. De jury zegt het volgende hierover Bouw elke dag een andere armband. LEGO wordt hiermee aantrekkelijk voor creatieve meisjes. 

Stemmen!

Speelgoed van het jaar

Vanaf 15 augustus vindt je op de website speelgoedvanhetjaar.nl meer informatie over alle genomineerde artikelen, kleurplaten en nieuws. De stemperiode begint op 9 september.

 

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.