The Skywalker Saga | Videogame LEGO Star Wars

Er komt een nieuwe videogame van LEGO Star Wars, namelijk The Skywalker Saga. Deze omvat alle negen Star Wars films, inclusief de komende film ‘The Rise of Skywalker’.

Advertentie

LEGO Star Wars videogames

Het einde van de Skywalker-saga is in zicht. TT games heeft daarom alle charme en humor van Star Wars gecombineerd tot het ultieme spel. De gameontwikkelaar heeft het nieuwe spel aangekondingd tijdens de Microsoft Xbox E3 persconferentie. Er is nog geen officiële releasedatum aangekondigd, maar het lijkt erop dat het spel in 2020 uit zal komen voor verschillende game platforms, zoals PS4, Xbox, Nintendo Switch en pc.

The Skywalker Saga

In onderstaand filmpje vast een preview van het spel. Er is nog weinig over bekend, behalve dat het spel meer dan 100 speelbare personages bevat! Alle  negen Star Wars films zullen aan bod komen in dit spel, de orginele Star Wars trilogie, de prequal trilogie en de nieuwste films als The Force Awakens, The Last Jedi en de nog uit te komen film The Rise of Skywalker.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.