The toys that made us | Netflix tip

Eindelijk is de LEGO aflevering van de documentaire ‘The toys that made us’ te bekijken via Netflix!

Advertentie

The toys that made us

The toys that made us

De documentaire ‘The toys that made us’ bestaat uit 8 afleveringen. In elk van deze aflevering wordt een ander soort speelgoed besproken. Het gaat dan bijvoorbeeld over de invloed op de maatschappij en de geschiedenis van het speelgoed. Eerdere aflevering gingen onder andere over Transformers en Star Wars en nu is er dan de aflevering over LEGO.

LEGO

In 45 minuten wordt de geschiedenis van LEGO verteld. Zo gaat het over de meest belangrijke gebeurtenissen die hebben bijgedragen aan de opbouw, innovatie en vormgeving van LEGO van vroeger tot heden. De successen en ook de mislukkingen.

Als je Netflix hebt is het een leuke aflevering om te kijken, omdat er op een speelse manier wordt verteld over LEGO.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.