Overzicht top 10 LEGO Kerst creaties

Zoals elk seizoen wel LEGO creaties met zich mee brengt is niets zo leuk als Kerst. LEGO Kerst creaties zijn vaak lekker creatief. Hierbij een overzicht van de laatste jaren.

Advertentie

 

Top 10 LEGO Kerst creaties

Wij hebben een aantal LEGO Kerst MOC’s op willekeurige volgorde gezet. Uiteraard met de maker(s) en hun boodschap daarbij vermeld.

Top 10 LEGO Kerst Creaties Veel Bouwplezier

 

 

 

1. Christmas Dreams van LEGO 7

LEGO Kerst creaties - veel bouwplezier

Geen bericht van de maker, daarom een korte reactie van ons.
“Deze creatie viel ons op door de speelse stijl en kleuren. Daarbij is de MOC natuurlijk knap gemaakt met leuke details.”

 

 

2. MARVELous Xmas van Milan Sekiz

LEGO Kerst Creaties | vbp

“Dit is mijn kerstdecoratie voor dit jaar 🙂 ‘Groot’ is een kerstboom, Rocket Raccoon steelt cadeaus, Star Lord en Gamora dansen, Drax verkoopt vlees, Thor eet en drinkt, en zo verder en verder… Ik hoop dat je het leuk vindt :)”

 

 

3. Christmas Collection | Pendant Series van Chris MCVeigh

Christmas Collection Pendant Series van Chris MCVeigh

Zoals elk jaar maakt Chris MCVeigh creatieve LEGO Kerst decoraties. Ze zien er prachtig uit en je kunt ze ook zelf maken, want hij heeft de bouwinstructies op zijn website staan. Het leuke is dat je ze GRATIS kunt downloaden.

 

 

4. Reindeer? Where we’re going, we don’t need any reindeer van Frost

Reindeer? Where we're going, we don't need any reindeer van Frost

“Dit is de Kerstman zijn super-slee! Vertel het de Kerstman niet, maar ik denk dat ik Philmore en Norbert heb horen praten over hoe graag ze met slee een ritje willen maken. Het is maar goed dat ze geen Augmented Robotic Companion hebben waarmee ze de slee van de Kerstman kunnen stelen, waardoor Kerstmis voor kinderen over de hele wereld verpest wordt …”
Bekijk hier meer creaties van Mister Frost.

 

 

5. Santa Claus van vincentkiew

LEGO Santa Claus van vincentkiew

Veel Bouwplezier: “Een superleuke versie van de Kerstman. Gemaakt met simpele elementen en daardoor ook leuk om eens zelf te proberen. :)”

 

 

6. Happy Hollidays – Animation van Jonas Kramm

Happy Hollidays Animation van Jonas Kramm

Jonas Kramm: “Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen met je familie en vrienden. Geniet van een paar rustige dagen en het LEGO-bouwen onder de kerstboom. :)”

 

 

7. Santa’s House van Dvd

LEGO Kerst huis

“De Kerstman komt snel naar de stad…!”

 

 

8. Christmas 2016 van nobu-tary

LEGO Christmas 2016 van nobu-tary

Ook hier geen bericht van de maker.
VBP: “Deze MOC is een wat kleinere creatie en supergrappig. Erg origineel en knap gebruik gemaakt van de transparante elementen de LEGO Kerstman en zijn cadeautjes.”

 

 

9. Gingerbread Train van Koen

LEGO Gingerbread Train van Koen

“De peperkoektrein is gemaakt van koekjes gekleurde bakstenen, wit glazuur en heerlijke snoepjes. De locomotief bevat een kleine oven om taarten te bakkenen de tender zit vol snoep. De eerste wagon draagt ​​een grote cake die draait tijdens het rijden en een grote taart gevuld met pudding, croissant, taart en zoutjes. Het tweede rijtuig heeft een kleine versie van mijn peperkoekhuisje dat vorig jaar 10.000 likes op LEGO Ideas kreeg.

 

 

10. It’s Christmas time van Norton74

It's Christmas time van Norton74

“Wat als de Kerstman de slee niet kan vinden? Ik weet zeker dat hij dan een ‘Vee Dub T2’ vol cadeautjes zou gebruiken. ;)”

 

 

Welke van deze LEGO Kerst creaties is jouw favoriet?

Laat het ons weten in een berichtje.

 

En natuurlijk, vergeet niet je eigen Kerst MOC te maken.
We wensen je alvast

Veel Bouwplezier!

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.