Train World en LEGO samen op treinavontuur

Train World in Belgie is een bekend en groot museum met alles over de Belgische spoorwegen. Samen met LEGO gaan ze nu op treinavontuur met een unieke samenwerking! Train World en LEGO met het  #LEGOeventTrainWorld

Advertentie

#LEGOeventTrainWorld

Train World en LEGO

Vanaf 2 oktober 2018 tot 31 januari 2019 vind je in Train World van alles over de geschiedenis en de toekomst van de spoorwegen. Met de populaire LEGO treinen. Je vindt er onder andere zeven unieke schaalmodellen, die speciaal zijn ontworpen.

Het station van Schaarbeek, motorwagen ES900, 09-3X lijnonderstopper, Velaro Eurostar type e320, locomotief HLE18. locomotief 12.004 ‘Atlantic en de Thalys, allemaal in LEGO!

Er is een treinlandschap vol LEGO modellen, een speurtocht speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 12, een photobooth en een winkel voor alle LEGO en treinenfans. Op woensdag, in het weekend en op vakantiedagen zijn er ook nog tafels vol LEGO waar je zelf mee kunt bouwen.

Win één van de vijftig LEGO dozen!

Tijdens dit event zijn er diverse prijzen te winnen. Door het deelnameformulier in te vullen tijdens je bezoek maak je kans op één van de vijftig LEGO dozen, die elke maand worden weggegeven.

Alles op een rijtje

Van 2 oktober 2018 tot 31 januari 2019 in Train World, Prinses Elisabethplein 5 in Schaarbeek. Open van dinsdag tot en met zondag, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Vanaf 10.00 – 17.00. Kaartjes kosten €12 regulier. Voor jongeren tot 18 en volwassenen boven de 65 €12. Er zijn ook familietickets (1 volwassene en max. 4 kinderen of 2 volwassenen en max. 3 kinderen) voor €36. Voor actuele informatie, kijk vooral even op de website van Train World!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.