Uitgelicht: Ingmar Spijkhoven – Exclusieve sets

VeelBouwplezier! licht met regelmaat personen en/of bedrijven uit die hun LEGO creaties professioneel en commercieel in zetten.
Nu: Ingmar Spijkhoven – Exclusieve sets

Advertentie

 

Ingmar Spijkhoven – Exclusieve sets

Misschien ben je Ingmar -bewust of niet bewust- al een keer tegengekomen op een LEGO evenement. Zijn creaties in de stands vallen namelijk gelijk op. Ingmar maakt vrachtwagen trucks en opleggers op grote schaal na van LEGO stenen.

 

 

ingmar spijkhoven - exclusieve sets

 

Professionele uitstraling

Niet alleen vallen de modellen op doordat ze groot zijn, maar ook door de professionele uitstraling van de sets. Zo ziet de verpakking van de trucks er netjes verzorgt uit. Ook zijn er instructieboekjes met een duidelijke uitleg van de set beschikbaar.

 

De trucks zijn niet alleen statisch op te bouwen, maar je kunt ze volledig ‘afstand bestuurbaar’ maken.  Door het verwerken van de LEGO Power Functions onderdelen kun je deze te gekke trucks echt laten rijden!

 

 

ingmar spijkhoven - exclusieve sets

 

Ben je benieuwd naar de achtergrond van Ingmar? Lees hieronder meer over Ingmar Spijkhoven – Exclusieve sets:

 

Ingmar Spijkhoven, even voorstellen

 

ingmar spijkhoven - exclusieve sets

Hallo daar, mijn naam is Ingmar Spijkhoven en ik ben de oprichter van Ingmar Spijkhoven • Custom Brick Models. In 2007 begon ik met het bouwen van zeer gedetailleerde, op afstand bestuurbare schaalmodellen met LEGO stenen. Zes jaar later, in 2013, maakte ik mijn eerste online bouwinstructie. In de afgelopen jaren zijn een aantal van mijn modellen over de hele wereld verscheept.

 

Bekijk de website van Ingmar Spijkhoven.

 

Nu leveren we totaal-sets met zowel digitale – als gedrukte bouwinstructies. Ik vind het belangrijk dat iedereen een fantastische bouwbelevenis ervaart. Met onze online shop bied ik een grote collectie aan van trucks en opleggers, maar ook losse onderdelen zoals stickervellen, losse stenen en bouwinstructies.

 

 

 

 

Preorder nu de Experience Kit voor Truck T18

VeelBouwplezier heeft de primeur om de allernieuwste set van Ingmar te promoten. Lees hieronder de beschrijving en klik op de link om de set te bekijken.

 

ingmar spijkhoven - exclusieve sets

 

“Building Experience Kit voor Truck T18 is een exclusieve set, met de hand samengesteld en verpakt. De set heeft een beperkte oplage van 100 stuks elk met een uniek volgnummer. Deze wordt geleverd in een luxe hoogwaardige magneet doos met geprinte bouwbeschrijvingen met spiraalbinding. Samen met alle 2606 originele nieuwe LEGO® onderdelen en alle benodigde LEGO® Power Functies voor de aandrijving, sturing en afstandbediening van dit model.”

Klik hier om de nieuwe Building Experience Kit voor Truck T18 te bekijken.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.