Win een limited edition T Rex

Intertoys heeft weer een leuke winactie. Win een limited edition T Rex! En het enige wat je ervoor hoeft te doen is LEGO kopen 😉

Advertentie

 

Koop en win

 

 

Koop een LEGO Jurassic World artikel en maak kans op een limited edition T Rex. Alle LEGO Jurassic Park sets zijn op dit moment met 15% korting te koop bij de Intertoys. Weet je niet welke je moet kopen? Wij maakten al eerder een handig overzicht van de nieuwe Fallen Kingdom sets.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de limited edition T Rex bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.