Winactie LEGO Friends – Wie is jouw favoriet? GESLOTEN

Doe mee met de winactie LEGO Friends en win de Wensfontein polybag! WINACTIE GESLOTEN

Advertentie

 

—–

Winactie LEGO Friends: Winnaar bekend!

Inmiddels is de winnaar bekend en zal door ons worden benaderd.

—–

  1. Laat in een reactie op dit bericht weten wie jouw favoriete LEGO Friends karakter is.
  2. Like onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/veelbouwplezier

 

Op 15 september 2017 verloten wij onder de leukste reacties een LEGO Friends Wensfontein polybag 30204!*

 

 

Winactie LEGO Friends

 

 

LEGO Friends wie is wie

 

Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. De vijf vriendinnen van LEGO Friends. Wie is eigenlijk wie en wat zijn hun hobby’s en karaktertrekken?

 

Andrea | Muziek maakt het leven veelkleurig

Andrea is de zangeres van de vriendinnen. Ze heeft konijntje Jazz als huisdier. Als zangeres houdt ze van zingen en theater en ze schrijft haar eigen nummers. Andere hobby’s zijn koken en computerspelletjes spelen. Andrea werkt in het City Park Cafe. Wanneer ze niet hoeft te werken brengt ze graag tijd door aan het zwembad.

Music puts life in full colour

 

Emma | Vind schoonheid waar je ook bent

Schoonheidsspecialiste Emma heeft twee huisdieren. Robin, een wit paard en Jewel, een witte kat. Emma is dol op alles wat te maken heeft met kleding en sieraden. Ook ontwerpt ze graag zelf kleding en juwelen. Daarnaast houdt ze ook van het inrichten van huizen. Later wil ze graag ontwerpster worden. Ze houdt van paard- en autorijden en heeft een zwarte band in karate.

Find beauty wherever you are

 

Mia | Laten we aan de slag gaan!

Mia de grootste dierenliefhebber van de vijf vriendinnen. Ze helpt haar tante Sophie, de dierenarts, met het verzorgen van de dieren. Daarnaast werkt ze in de bakkerij. Haar lievelingseten is een vegetarische sandwich, Mia is namelijk vegetarisch. Haar lievelingsdier is de dolfijn. Ze is dol op buitenactiviteiten, zoals paardrijden, kamperen en kanoën. Haar favoriete instrument is het drumstel.

Let’s get to work!

 

Olivia | Het is makkelijk, of we kunnen het in ieder geval uitzoeken

Oliva is de slimmerd van de groep. Ze heeft twee katten, een hond, een vogel en een veulentje. Haar katten heten Kitty en Maxie, de hond heet Scarlett en Goldie is de vogel. Ze heeft een boomhut met daarin een uitvinders-werktplaats. Later wil ze technicus of wetenschapper worden. Roze is haar lievelingskleur, ze heeft dan ook een roze 3DS. Ze heeft diverse hobby’s, vind school heel leuk en gaat graag wandelen en fotograferen.

Het liefste is ze thuis of spreekt in het cafe af met haar vriendinnen. Ze rijdt graag rond op het strand of is met de speedboot op zee.

It’s easy, or at least we can figure it out

 

Stephanie | Maak je geen zorgen, alles is onder controle. Nouja, bijna

Stephanie is de sociaalste van de vriendinnen. Ze is ook de enige die verliefd is, op Nate. Coco en Daisy zijn haar huisdieren, een hond en een konijntje. Ze is dol op voetbal en zit ook in het schoolteam. Ze houdt van het organiseren van feestjes en van gezelligheid met andere mensen.

Don’t worry, everything’s under control. Well, almost

 

 

LEGO Friends Wie is wie?

 

 

Geef in een reactie aan wie jouw favoriet is en win een LEGO Friends Polybag!

*De winactie LEGO Friends loopt van 8 september 2017 tot 15 september 2017.
Veel Bouwplezier! behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op veelbouwplezier.nl
Deze actie wordt niet ondersteund door LEGO en/of de LEGO Groep.

 

Afbeeldingen © LEGO

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.