Winnaars LEGO Masters 2021

Het zit er weer op, LEGO Masters 2021 is afgelopen. En natuurlijk is iedereen benieuwd wie de winnaars zijn!

Advertentie

Winnaars LEGO Masters 2021

LEGO Masters

En de winnaars zijn Thomas en Roy. Met 9 stemmen staan op de derde plaats Marcel en Bibi. De tweede plaats is met voor Jan en Julien.

LEGO Masters kidsspecial

Volgende week is er een speciale LEGO Masters kidsspecial.

Thuisopdracht

Bouw een zelfverzonnen droomvoertuig, dat is de thuisopdracht van deze week. Door mee te doen maak je ook nog kans op LEGO shop tegoed! Tot en met donderdag 13 mei kun je een foto posten op instagram onder de hashtag #IkbenLEGOmaster. Het mooiste en creatiefste bouwwerk wordt beloon met Intertoys shoptegoed. Op vrijdag 14 mei wordt de winnaar bekend gemaakt via de story van @rtl.nl.

Om mee te kunnen doen moet je instagram profiel op openbaar staan.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.