Wintersport sets 2017 | LEGO Friends

Al eerder schreven we over de zomersets die dit jaar uitgekomen zijn. Maar naast de zomersets zijn er ook een aantal toffe wintersport sets uitgebracht. Deze zetten we hieronder voor jullie op een rijtje!

Advertentie

Wintersport koek- en zopie wagen | 41319

Wintersport set LEGO Friends 41319

Warme chocolademelk met slagroom, na een dag vol sneeuwpret is dit het lekkerste wat er is. Samen met Mia en Amanda kun je genieten van verse zelfgebakken koekjes en de warme choco. Daarna kunnen jullie een wedstrijd sleerijden doen over de dubbele glijbaan! Wie doet er mee? Deze set is te koop voor €30,95.

Wintersport terreinwagen | 41321

Wintersport set LEGO Friends 41321

Met deze stoere tereinwagen kun je het wintersport gebied goed bereiken. Leg je koffer in de bagageruimte, doe je snowboard op de imperiaal en gebruik de kaart om de mooiste pistes te zoeken. Bij deze auto is een speciale helling om trucjes te oefenen. Deze set is te koop voor €17,99.

Wintersport ijsbaan | 41322

Wintersport set LEGO Friends 41322

Samen met Stephanie en Nate een potje ijshockeyen en juist een wedstrijdje kunstschaatsen. Op deze ijsbaan is het allemaal mogelijk! Deze set is te koop voor €29,99.

Wintersport chalet | 41323

Wintersport set LEGO Friends 41323

Als je gaat wintersporten kun je een nachtje logeren bij Andrea en Amy. In hun winterse blokhut kun je lekker op de bank bij het haardvuur, je eigen maaltijd koken in de keuken en in de buiten jacuzzi om warm te worden. Op de eerste verdieping is een slaapkamer, waar je in een heerlijk bed kunt ploffen na een ritje op de sneeuwscooter. Deze set is te koop voor €44,99.

 

Wintersport skilift | 41324

Wintersport set LEGO Friends 41324

Samen met Mia en Olivia naar het hoogste punt van het wintersportgebied met deze skilift. Boven op de top is een restaurant voor een warme kop chocomelk en een lekkere lunch. Met de ski’s kun je daarna weer de berg afdalen. In de grot van de berg woont nog een lief beertje en ook rotsklimmen is mogelijk. Deze set is te koop voor €59,99.

*Deze blogpost bevat affiliate links

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.