3 redenen waarom wij zin hebben in LEGOWorld 2018!

Hoera, de herfstvakantie komt eraan en dat betekent LEGOWorld! Ons favoriete herfstvakantie uitje. Ook dit jaar zijn we er weer bij, vanaf de eerste minuut. We hebben er zin in! Maar waarom kijken wij daar zo naar uit? Drie redenen waarom wij zin hebben in LEGOWorld 2018!

Advertentie

1. Het grootste LEGO spektakel van de hele wereld

LEGOWorld 2018

LEGOWorld is het grootste LEGO spektakel. Dat zegt toch eigenlijk al genoeg. Verdeeld over 35.000m2 kun je spelen met miljoenen LEGO steentjes.

2. De Bugatti Chiron in het echt bekijken

De echt rijdende, op ware grootte gebouwde Bugatti Chiron komt naar Utrecht. Je kunt hem gewoon van dichtbij bekijken tijdens LEGOWorld. Hoe tof is dat?!

3. Leuk voor iedereen

LEGO World 2017 - veel bouwplezier

LEGOWorld 2018 is leuk voor iedereen. Voor elke leeftijd is er iets te doen, wat het een ontzettend leuk uitje maakt voor het hele gezin. Je kunt meebouwen, knutselen, kijken, kopen, inspiratie opdoen voor nieuwe bouwwerken, meedoen aan bouwwedstrijden, de lijst is eindeloos.

LEGOWorld 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Review LEGO World 2017 - veel bouwplezier

Van 18 oktober tot en met woensdag 24 oktober is LEGOWorld in de Jaarbeurs Utrecht. Kaartjes kun je vooraf kopen of aan de kassa. Er is wel een maximaal bezoekers per dag, dus het kan zijn dat je aan de kassa teleurgesteld wordt. Bovendien zijn kaartjes online 20% goedkoper, dat bedrag kan dan mooi in de spaarpot voor LEGO 😉

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.