6 coole LEGO keuken gadgets

Elke ruimte in huis kun je LEGO gadgets gebruiken. Wij zetten aan zestal toffe LEGO keuken gadgets voor jullie op een rij!

Advertentie

 

lego keuken gadgets Veel Bouwplezier

 

LEGO keuken gadgets

1. Voor de allerkleinsten

Spelenderwijs zelf leren eten met deze Placematix tafelspullen. Placematix is zo ontworden dat eten, spelen en leren allemaal tegelijk worden gestimuleerd. Alle delen kunnen gecombineerd en gestapeld.

LEGO keuken gadgets
Koop bij bol.com

 

2. Stapelbaar bestek

Dit stapelbare bestek van Fred Snack N’stack is leuk voor jong en oud. De lepel, vork en mes klikken makkelijk in en uit elkaar. Door ze in elkaar te klikken kun je ze makkelijk meenemen naar school of werk.

LEGO keuken gadgets

 

Koop bij bol.com

 

3. Grote LEGO beker

Deze LEGO beker is 10 keer zo groot als de bekers in je LEGO sets. Zo kun je samen met je LEGO minifiguren van een lekker drankje tijdens het bereiden van de warme maaltijd.

 

LEGO keuken gadgets

 

4. Voor op school

Natuurlijk willen de kinderen ook in stijl naar school. Gelukkig zijn er verschillende leuke LEGO brooddozen en drinkbekers. Zo zijn er de LEGO drinkflessen met het hoofd van een geel LEGO minifiguur bovenop en degene met een LEGO brick als afsluiter. Er zijn brooddozen die lijken op LEGO blokjes, met handvat eraan en complete lunchsets van onder andere LEGO Friends, LEGO Batman movie, LEGO Ninjago en LEGO Legends of Chima.

LEGO keuken gadgets

Koop bij bol.com

 

5. Bakvormen

Van deze bakvormen maken we zelf ook veel gebruiken. Op Veel Bouwplezier komt regelmatig de ijsblokjesvorm voorbij, waarmee je veel meer kunt dan alleen ijsblokjes maken. Er zijn leuke cakevormen, chocolademallen, snoepjesvormen. Oftewel de must-have voor elke keukenprins(es)!

 

LEGO keuken gadgets
Koop bij bol.com

 

6. Kruiden in stijl

Breng je gerechten op smaak met dit LEGO peper- en zoutstel. Net de echte blokjes, alleen dan 600 keer zo groot!

LEGO keuken gadgets

 

 

Veel Bouwplezier wenst je veel keukenplezier!

 

Deze post met LEGO keuken gadgets bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.