Black Friday 2017 | Korting op LEGO en DUPLO

Aankomende vrijdag is het Black Friday. Dit is overgewaaid uit Amerika. De ‘zwarte vrijdag’ is de vrijdag na Thanksgiving. Op deze extra vrije dag beginnen veel Amerikanen met hun inkopen voor de kerst. De winkels bieden dan vaak hun producten aan met hoge korting, vaak het goedkoopste gedurende het hele jaar. Voor de inkoop van sinterklaas- en kerst LEGO cadeautjes kan dit natuurlijk ook flink schelen. Daarom een overzicht van de opvallendste kortingen op LEGO en DUPLO tijdens Black Friday!

Advertentie

 

 

Black friday LEGO en DUPLO korting

 

De beste deals tijdens Black Friday 2017

 

Tot 35% op heel veel speelgoed | Wehkamp

Bij Wehkamp is er op een aantal geselecteerde LEGO sets korting tot 35%. Dat kan aardig oplopen. Het is de moeite waard om even te kijken tussen alle LEGO of er nog sets naar je zin bijzitten!

 

15% op al het speelgoed | Intertoys

15% korting op Intertoys LEGO. En al het overige speelgoed. Handig als je voor diverse kinderen nog Sinterklaas of Kerst cadeautjes kopen moet.

 

20% bij aankoop vanaf €70 | Toys ‘r us

Toys ‘r us LEGO is met 20% korting. Dit is alleen pas bij een aankoop vanaf €70. Mocht je een  grotere set willen zoals LEGO boost is dit een fijn percentage korting.

 

15% op LEGO Friends | Bart Smit

Bart Smit LEGO heeft 15% korting op alle sets van LEGO Friends.

 

Deze post over Black Friday 2017 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.