Bouwblokjes 2018 | 5 redenen om te gaan!

Aankomend weekend is het Bouwblokjes 2018 in Gorinchem. Wij zetten 5 redenen op een rij om zeker naar dit leuke evenement te gaan!

Advertentie

 

Bouwblokjes 2018

1.  Hét LEGO evenement van de meivakantie

LEGO World is hét grootste LEGO evenement van de meivakantie. Voor ons is het de afsluiting van de vakantie, voor anderen valt het precies in het midden.

2. Leuk voor jong en oud

Aan iedereen is gedacht, voor de allerkleinsten is er een DUPLO bouwhoek, er is een springkussen, worden LEGO films vertoond. Er is natuurlijk ook volop LEGO te koop, er zijn demonstraties, diverse creaties te zien en nog veel meer!

3. Zelf (mee)bouwen aan het vrijheidsmonument

Dit jaar valt Bouwblokjes samen met Bevrijdingsdag. Om een steentje bij te dragen aan de bewustwording van wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog wordt er tijdens deze editie gebouwd aan een Vrijheidsmonument. Gezamenlijk met ervaren legobouwers kunnen kinderen meebouwen aan dit monument.

4. Virtual Reality Experience

Tijdens deze derde editie is er voor het eerst een Virtual Reality Experience. Hierbij kun je kiezen uit twee games. Een vrije vlucht maken over Parijs vanuit een zwevende stoel of een ritje maken in de achtbaan door op een bewegende vloer te stappen.

5. De entreeprijs is laag

De entreeprijs is €5 per persoon. Voor dit bedrag heb je een hele dag LEGO plezier. En wat extra leuk is, je kunt bij ons 2 kaartjes winnen! Ga snel naar onze facebookpagina, like het oorspronkelijke bericht en doe mee!

 

Bouwblokjes 2018

 

Wil je meer lezen over dit evenement? Lees dan vooral even dit artikel, met meer achtergrondinformatie. 

Wij gaan zelf ook naar Bouwblokjes! Zien we jullie daar?

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.