Bouwblokjes Hardenberg 2018

Stichting Het Bouwblokje organiseert al enkele jaren het LEGO evenement Bouwblokjes in Hardenberg. Nadat we al een aantal jaar met veel plezier naar Bouwblokjes Gorinchem gaan, willen we dit jaar ook afreizen naar Hardenberg!

Advertentie

Bouwblokjes Hardenberg 2018

 

Bouwblokjes Hardenberg

 

Het eerste weekend van de bouwvak in Noord- en Oost Nederland is het zover. Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus wordt in de evenementenhal van Hardenberg volop gebouwd, gespeeld, ge- en verkocht en gekeken naar de wereldberoemde blokjes. Bouwblokjes Hardenberg wordt al voor het derde jaar onder deze naam georganiseerd.

Bouwblokjes Hardenberg bezoeken

Zoals hierboven genoemd is Bouwblokjes Hardenberg op zaterdag 4 en zondag 5 augustus in de evenementenhal Hardenberg. Deze vindt je aan de Energieweg 2 in Hardenberg. Zowel op zaterdag als zondag is dit evenement te bezoeken van 10.00 tot 17.00. Entreeprijs is €5 per persoon in de voorverkoop. Aan de deur zijn is de entreeprijs €6. Het is mogelijk om van te voren kaartjes te kopen via evenementenhal.nl/bouwblokjes Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is ook gratis.

 

Bouwblokjes Hardenberg

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.