Review Bouwblokjes 2018 in Gorinchem

Vandaag was Veel Bouwplezier op het drukbezochte evenement Bouwblokjes in de Evenementenhal Gorinchem. We hebben ons daar de hele ochtend en zelfs nog een gedeelte van de middag vermaakt! Graag nemen we jullie mee in een exclusief fotoverslag van deze leuke LEGO-beurs. Hierbij onze Review Bouwblokjes 2018 in Gorinchem.

Advertentie

 

Review Bouwblokjes 2018-01

 

Review Bouwblokjes 2018

De derde editie van deze beurs vindt plaats op zaterdag 5 mei en zondag 6 mei in de Evenementenhal Gorinchem. Dit keer is de beurs in de hal gelijk rechts naast de ingang.

Je vindt er talloze verkopers die diverse LEGO sets aanbieden, maar ook veel bakken met losse steentjes, waarin je heerlijk zelf kunt verzamelen.

Loop eerst een rondje over de beurs en ga pas daarna over tot verkoop. De prijzen voor dezelfde set kunnen per kraam een paar euro verschillen!

 

Review Bouwblokjes 2018-09

 

Review Bouwblokjes 2018-04

 

Naast LEGO is er dit jaar nog veel meer te beleven. Net als voorgaande jaren is er een bioscoop waarin doorlopend verschillende LEGO films worden vertoond. Vorig jaar was het springkussen bij onze kinderen favoriet, dit jaar hebben ze zich nog meer uitgeleefd. Er zijn nu namelijk vijf springkussens, waaronder een stormbaan met glijbaan. Wat fijn is voor de ouders dat de springkussens en de allergrootste blokken nabij het terras zijn, zodat je in alle gemak je kind in de gaten kunt houden.

Dit jaar is er voor het eerst een Virtual Reality hoek, waar je een levensechte rit in de achtbaan beleeft. Ook is er een gamehoek met onder andere een aantal LEGO games om te spelen.

 

Review Bouwblokjes 2018-06

 

Over de hele beurs verspreid zijn diverse tafels met LEGO om mee te bouwen en voor de kleinsten is er een afgesloten hoek met DUPLO.

 

Omdat het vandaag (5 mei) bevrijdingsdag is kun je tijdens Bouwblokjes meebouwen aan een Vrijheidsmonument.

Review Bouwblokjes 2018 veel bouwplezier

Review Bouwblokjes 2018 vbp

 

Bij het naar huis gaan krijgen alle kinderen nog een goodiebag mee, met daarin leuke LEGO verrassingen.

 

Review Bouwblokjes 2018-03

 

Wat vinden wij van Bouwblokjes 2018?

De gangen tussen de beurskramen zijn zeer ruim opgezet en is veel te beleven voor kinderen. Van de allerkleinsten tot de grotere kinderen maar ook volwassenen kunnen zich prima vermaken op deze beurs. Voor de LEGO liefhebber, van jong tot oud, is er genoeg te snuffelen tussen alle losse blokjes en ook LEGO sets van polybags tot de grootste set ooit kun je hier vinden.

 

Een hal vol LEGO voor iedereen, van jong tot oud!

Ook morgen kun je nog naar Bouwblokjes in Gorinchem. Kaartjes kun je vooraf online kopen voor €5 of aan deur voor €6. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, net als het parkeren.

 

Review Bouwblokjes 2018-02

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.