Bouwblokjes Hardenberg | 5 redenen om te gaan!

Zaterdag 4 augustus en zondag 5 augustus is Bouwblokjes Hardenberg Wij zetten 5 redenen op een rij om zeker naar dit leuke evenement te gaan!

Advertentie

 

 

1.  Hét LEGO evenement van de zomervakantie

Bouwblokjes Hardenberg

Bouwblokjes Hardenberg is hét grootste LEGO evenement van de zomervakantie. Het valt voor iedereen in de bouwvak, en is dus een leuk uitje in de vakantie.

2. Leuk voor jong en oud

Aan iedereen is gedacht, voor de allerkleinsten is er een DUPLO bouwhoek, er is een springkussen, worden LEGO films vertoond. Er is natuurlijk ook volop LEGO te koop, er zijn demonstraties, diverse creaties te zien en nog veel meer!

3. De entreeprijs is laag

De entreeprijs is €5 per persoon. Voor dit bedrag heb je een hele dag LEGO plezier. En wat extra leuk is, je kunt bij ons 2 kaartjes winnen! Ga snel naar onze facebookpagina, like het oorspronkelijke bericht en doe mee!

4. Het is er lekker koel

Er is airco in de evenementenhal Hardenberg! Ook zullen er soft- en waterijsjes worden verkocht. Je kunt dus heerlijk komen afkoelen en ondertussen genieten van het allerleukste speelgoed.

5. Virtual Reality Experience

Nieuw dit jaar is de Virtual Reality Experience. Zo kun je vliegen over Parijs of een ritje maken in de virtuele achtbaan.

 

Benieuwd naar onze ervaringen naar Bouwblokjes in Gorinchem? We schreven een uitgebreide review. Ook bij Bouwblokjes Hardenberg zullen we zeker een kijkje komen nemen!

 

Bouwblokjes Hardenberg

Kom je ook naar Bouwblokjes Hardenberg? Doe vooral mee aan onze facebook winactie en wie weet zien we je daar!

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.