Bricks 4 Alpe d’HuZes 2019 | LEGO beurs

De tweede editie van Bricks 4 Alpe d’Huzes komt eraan! Op 26 en 27 januari 2019 wordt de Beursfabriek in Nieuwegein omgetoverd tot LEGO festijn! Het mooie aan deze beurs is dat de opbrengst van de tickets en diverse actiteiten naar de stichting Bricks 4 Alpe ‘d Huzes gaat, die het onderzoek naar kanker ondersteunen.

Advertentie

Bricks 4 Alpe d’Huzes 2019

Over een oppervlakte van 8000m2 is er vanalles te doen tijdens deze beurs. Zo kun je meebouwen aan een replica van de echte berg. Daarnaast zijn er divers stands met moc’s, waaronder een 8 meter hoge werkende kraan van LEGO technic. Je kunt LEGO kopen en steentjes laten graveren. Ook is er een ruilmarkt en zijn er exclusieve Alpe d’HuZes wandelaars en fietsminifiguren te koop. Dit alles onder het genot van live-muziek.

Bricks 4 alpe d'huzes

Winacties

Tijdens de beurs is er een loterij en worden er bijzonder exclusieve LEGO sets geveild. Ook staat er een kleine bakfiets waarvan de bak gevuld is met steentjes. Maar hoeveel steentjes zitten er in de bak? Degene die het getal het dichtstbij het aantal raadt wint een LEGO set.

Kaartverkoop en VIP-kaarten

Kaarten kosten €5 voor volwassenen, als je deze in de voorverkoop online koopt. Aan de kassa zijn de kaarten €6,50. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen met kanker en/of een verstande beperking zijn er VIP-kaarten beschikbaar. Voor deze kinderen zijn er vrijwilligers die helpen bij de activiteiten. Deze kaarten zijn alleen op aanvraag beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.bricks4alpedhuzes.nl.

De beurs vindt plaats in Nieuwegein, in de Beursfabriek. Je kunt hier gratis parkeren en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het adres van de Beursfabriek is Symphonielaan 5.

De eerste editie was een groot succes en wij kijken uit naar deze tweede!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.