Fotoverslag Bricks 4 Alpe d’HuZes

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de eerste editie van Bricks 4 Alpe d’HuZes. Dé LEGO beurs voor het goede doel. Veel Bouwplezier was erbij!

Advertentie

 

bricks4alpedHuZes - fotoverslag

Bricks 4 Alpe d’HuZes

Ondanks het warme weer waren er doorlopend mensen aan het snuffelen bij de vele kramen.

 

Bricks 4 Alpe d'HuZes - fotoverslag

 

Aan de kinderen was ook gedacht. Er was een grote hoeveelheid LEGO-steentjes om mee te bouwen en een leuk springkussen met glijbaan. Ook geschikt voor de kleinere kinderen. Er was een bouwwedstrijd, waarbij kinderen hun eigen creatie mochten bouwen. Voor de winnaar was er een leuke LEGO set, maar iedereen die meedeed kreeg een leuke attentie!

 

Bricks 4 Alpe d'HuZes - fotoverslag

Bricks 4 Alpe d'HuZes - fotoverslag

bricks 4 alpe d'HuZes - fotoverslag

 

bricks 4 alpe d'HuZes - fotoverslag02

 

Diverse LEGO

Er waren diverse kramen met LEGO sets, zowel nieuwe als oude. Naast sets ook een groot aantal bakken met losse onderdelen, waar jong en oud lekker in kon zoeken. Er stonden vitrine kasten met bijzondere sets, en diverse grote LEGO modellen.

 

bricks4alpedHuZes - fotoverslag

Bricks 4 Alpe d'HuZess - fotoverslag

 

Organisatie

Deze beurs werd georganiseerd door de stichting Bricks 4 Alpe d’HuZes. Deze stichting ondersteund het onderzoek naar kanker. De opbrengst van de organisatie van deze beurs komt volledig ten goede van dit onderzoek.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.