Brikkon Nijntje huis en meer moois

Wow, het Brikkon Nijntje huis, wat is deze leuk!

Advertentie

Brikkon Nijntje huis

 

Brikkon Nijntje huis

 

Het huis van Nijntje met natuurlijk Nijntje zelf, maar ook haar vriendjes Knorretje en Boris Beer. Met DUPLO blokken erbij kun je eindeloos bouwen en spelen met Nijntje en haar huis. Er zitten bij deze set ook een aantal BiOBUDDi stenen. Deze worden gemaakt van suikerriet afval. Het hout dat Brikkon gebruikt is van verantwoord FSC hout. Samen is dit dus 100 procent natuurlijk en duurzaam. En ook nog ontwikkeld en geproduceerd in Nederland!

Naast het huis is er ook nog het Nijntje Vliegtuig en  Nijntje Familie.

 

Meer van Brikkon

Brikkon heeft nog veel meer leuke houten sets om mee te bouwen met DUPLO en LEGO. Denk bijvoorbeeld aan een stoer Kasteel, een hele stad of een boomhut met schommel.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.