LEGO schoencadeautjes 2021 | Onder de €10

Aankomende zaterdag is de landelijke intocht! Die avond mogen de kinderen hun schoen zetten en dus zijn we op zoek gegaan naar een leuk schoencadeautje. Wij zetten de leukste onder de €10 op een rijtje.

Advertentie

LEGO Classic Creatieve stenen | 11012

Schoencadeautje Classic

Stimuleer eigen creaties met deze doos vol witte stenen.

LEGO Friends kubus | 41666

Schoencadeautje Friends

Deze kubussen zijn zo leuk! Alles past in de kubus en kan worden vastgemaakt zodat je geen onderdelen kwijtraakt. In diverse varianten.

LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen |10949

Schoencadeautje Duplo

Ook de kleintjes worden niet vergeten. De kleine boerderij met diverse dieren is ideaal voor peuters, hiermee kunnen ze spelenderwijs leren.

LEGO City Stuntz Raket Stuntmotor | 60298

Schoencadeautje Stuntz

Rocket Racer op zijn stoere stuntmotor, bekend uit de tv-serie LEGO City Adventures.

LEGO DOTS Tassenhanger Eenhoorn | 41940

Schoencadeautje Dots

Deze leuk set kun je aan je rugtas, jas of ander voorwerp hangen. Je kunt hem zelf versieren met de bekende Dots. Met de losse zakjes Dots kun je alles ontwerpen wat je wilt!

LEGO Technic Minigraver | 42116

 

Schoencadeautje Technic

Deze Technic minigraver kun je ook nog ombouwen in een hot rod. Zo heb je helemaal eindeloos speelplezier.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Sint 2021

Deze post over LEGO schoencadeautje bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.